Designa egen brudklänning

Vi arbetar nästa uteslutet med egen design. Antingen att man kombinera olika klänningar. Exempelvis livet från en design med en annan underdel. Det går att utgår från våra modeller. Det går även att ta med egna bilder. Boka en konsultation via hemsidan kostnadsfritt så går vi igenom vad man kan göra. www.matildasfest.com

Vi konsultationen går vi igenom dem olika tygerna som vi använder. Hur klänningarna är uppbyggda. Vad man kan välja såsom snörning, blixtlås, knappar, släp, kristaller och spetsar. Vi mailar alltid spetsar till kunden så man kan välja dem i lugn och ro hemma.

Vi skickar alltid bilder på klänningen när den är klar så du kan se hur den kommer att se ut. Det tar sedan ca 3-7 dagar för klänningen att komma till butiken. Då stryker vi ordning klänningen så man kan göra sin första provning. Vid den provningen behöver man inte ha med dem rätta skorna eller speciella underkläder.

Slutprovningen görs 1 mån innan bröllopet. Då har dem flesta bestämt vilka skor och underkläder man ska ha. I priset så ingår det slutjustering såsom storleksjustering, längd och knytband bak för eventuella släp.

Maila gärna bilder så får du en kostnadsförslag till matildasfest@live.se

Välkomna.
Mejan Bergström
Matildas Fest

www.matildasfest.com

Kommentarer

Populära inlägg